The Fantastic Four

Sveriges största Motowngrupp The Fantastic Four lämnar ingen oberörd med sitt unika uppträdande. På scen framförs dom bästa låtarna från 50- och 60-talet, igenkänningsfaktorn är total, spontandans och allsång är ofta en ingrediens i föreställningen. Alla som ser dem blir imponerade av de klassiska fingerknäppen, dansstegen och kläderna som har studerats in i minsta detalj.

The Fantastic Four fick sitt nationella genombrott i tv-programmet ”Talang 2007” och har sen dess turnerat i hela Norden, 2012 vann man världens största underhållningstävling i Hollywood L.A. (WCOPA) och uppträdde året därpå i Las Vegas. På hemmaplan har man genom åren spelat till sig en stor och trogen publik, detta är underhållning i världsklass.

Samarbetet med Bruce Kulick startade för ca 6 år sen då The Fantastic Four´s grundare Robert Haglund hade med allas vår BK som gästmusiker på dess solo album. Detta blev ett så lyckat samarbete att Kulick därefter även gästade på TFF´s andra album "Vol 2". Alla i gruppen gillar KISS även om det är Robert som är det riktigt inbitna fanset, att framföra KISS klassiker i 60-tals tappning har visat sig vara ett lyckat recept och dessa låtar är alltid väldigt uppskattade bland The Fantastic Four´s egna fans. Robert upptäckte KISS redan som 8-åring och är anledningen till att han blev musiker, grundtanken med fyra lika starka personligheter så som KISS och The Beatles har och hade återspeglas även i denna Motowngrupp.

Europas största KISS-fest fredag 14 oktober 2022 avgång 17.00